Céges rendezvények

Egy cég életében számtalan kiemelt nap, jubileum van. Egy konferencia, egy kerek évforduló remek alkalmat ad a találkozásokra, a mélyebb beszélgetésekre. Nincs ez másként a tavaszi időszakban sem, a márciusi hónappal sokak számára új időszámítás kezdődik és a cégek is frissült erővel vetik bele magukat az elkövetkező időszakba.
A tavaszi szezonban kedvezményes rendezvényterem- és szobafoglalással várjuk új és régi, visszatérő céges partnereinket.
Mi, a Duna Hotel munkatársai örömmel biztosítunk helyszínt a különleges pillanatoknak és mindent megteszünk, hogy ezen alkalmakkor zökkenőmentesen, professzionális háttérrel és méltó környezetben élvezhessék az adott rendezvény lebonyolítását!

Igényre szabott, rugalmas megoldások

Szállodánk természetes fénnyel megvilágított, légkondicionált nagyterme 180 fős befogadóképességével és a kapcsolódó kiszolgálóhelységeivel remek helyszínül szolgál akár nagy létszámú rendezvények számára is, de mobilfalainak köszönhetően könnyedén elválasztható, ezáltal kisebb események megrendezésére is alkalmas.

Szolgáltatásaink

A Duna Hotel Paks a rendezvények szervezésének és megrendezésének minden szakaszában partnerei rendelkezésére áll. Szolgáltatásainkat is ennek megfelelően állítottuk össze:

Tervezés, konzultáció
Szakértőink segítenek a rendezvény minden mozzanatának megtervezésében, bemutatják a hotelben rejlő lehetőségeket, az érkezéstől a dekoráción át a vendégek esetleges elszállásolásáig.

Paks céges rendezvény, megbeszélés, találkozó

Vendéglátás
Tudjuk, hogy a felszolgált ételek és italok egy rendezvény láthatatlan, ámde kifejezetten fontos elemei. Nálunk minden rendelkezésre áll, hogy az esemény kiválóan vizsgázzon még a legigényesebb vendégek szemében is. 

Szállás
Egy céges vacsora esetén előnyt jelent a szállás közelsége. Hotelunk nemrég felújított, csendes, kényelmes szobái kitűnő alváslehetőséget biztosítanak a rendezvényről távozó vagy a mulatságot az utolsó percig élvező meghívottak számára is.

Technika
Tisztában vagyunk vele, hogy egy céges prezentáció során természetes elem a vizuális összegzés, eredmények, kimutatások grafikai megjelenítése. Ehhez szállodánk megfelelő technikai hátteret biztosít projektor és vászon formájában, hogy a nagyobb társaságok számára is jól látható legyen a közölni kívánt információ. Igény esetén hangosítást, zenei aláfestés is bérelhető, valamint saját technika is használható.

Nálunk rendezné cége fontos eseményeit? Lépjen kapcsolatba velünk, visszahívjuk!