Esküvő

Az esküvő két egymás szerető ember közös, élethosszig tartó utazásának az első igazán nagy állomása. Egy olyan alkalom, melyet mindenki emlékezetessé kíván varázsolni mind maga, mind családja, mind pedig barátai számára. A menyasszonyi ruha, a köszöntő beszédek, a felszolgált ételek, a zene, a hangulat és nem utolsó sorban a helyszín mind beszédtémát szolgáltatnak a résztvevők és hallgatóságuk számára.

Mi, a Duna Hotel Paks munkatársai tisztában vagyunk vele, hogy egy esküvő szervezése milyen nagy kihívás és sokszor milyen teljesíthetetlen feladatként tornyosul elétek. Érezzük az esemény megrendezése kapcsán ránk nehezedő felelősség súlyát és ennek ismeretében jelentjük ki bátran, hogy készen állunk mindenben segíteni Nektek, hogy egy valóban felejthetetlen nap jelentse közös életetek kezdetét.

Szolgáltatásaink

A Duna Hotel Paks az esküvő szervezésének és megrendezésének minden szakaszában a fiatal pár rendelkezésére áll. Szolgáltatásainkat is ennek megfelelően állítottuk össze.

Helyszín
Légkondicionált rendezvénytermünk akár 140 fő kényelmes befogadására alkalmas, így nagyobb lakodalmak lebonyolítását is készséggel vállaljuk. A mobil elválasztó falaknak köszönhetően a kisebb létszámú rendezvények is optimálisan berendezhetők.

Tervezés, konzultáció
Szakértőink segítenek az esküvő minden mozzanatának megtervezésében, bemutatják a hotelben rejlő lehetőségeket, a kikérő megható jelenetétől a dekoráción át a vendégek elszállásolásáig.

Partnerhálózat
A Duna Hotel Paks kiterjedt partnerhálózatának köszönhetően a nagy naphoz kapcsolódó összes szolgáltatás (pl. ruha, dekoráció, zene) kényelmesen elérhetővé válik. Természetesen együttműködünk a fiatal pár által biztosított szolgáltatókkal is.

Vendéglátás
Tudjuk, hogy a felszolgált ételek és italok minden résztvevő számára hosszú ideig kiváló beszédtémául szolgálnak. Ezért az egyes ételeket a hagyományok előtt tisztelegve, a legfinomabb hazai ízekből állítottuk össze. Nálunk minden rendelkezésre áll, hogy az esemény kiválóan vizsgázzon még a legigényesebb vendégek szemében is.

Szállás
Egy nagyobb, akár 140 fős vendégsereg esetén óhatatlanul felmerül a szállás kérdése. Hotelunk frissen felújított, csendes, kényelmes szobái kitűnő alváslehetőséget biztosítanak az esküvőről korán távozó vagy a mulatságot az utolsó percig élvező meghívottak számára is.

Általános információk

  • A nászutas apartman a Hotel ajándéka!
  • Az apartman a jegyes pár számára az esküvő napján már a reggeli óráktól igénybe vehető, a kijelentkezéssel másnap 13.00 óráig várhattok. A reggelit mi biztosítjuk számotokra.
  • Minden étel és italcsomagunk korlátlan fogyasztást biztosít!
  • A Duna Hotel Paks lehetőséget biztosít ingyenes konzultációra, valamint az épület és a szobák előzetesen egyeztetett időpontban történő bejárására.
  • A menyasszonyi autó parkolása a szálloda bejáratánál biztosított.
  • Gépkocsik részére a parkolás a szálloda melletti nagy parkolóban lehetséges.
  • Az asztalok terítése a hotel feladata, a dekoráció elhelyezését a megbízott vállalkozó végzi.
  • A terem bérleti ára eseti, a pontos összeg az igények ismeretében kerül megállapításra.
  • A szobák aktuális listaárából 15 tétel foglalása felett kedvezményt biztosítunk. Pénteki esküvő esetén a kedvezményes árak már 10 szoba foglalásával elérhetők.
  • A 0-3 év közötti gyermekek fogyasztása ingyenes, a 3-7 éves vendégek számára 50% kedvezményt biztosítunk a vacsora árából.

Visszahívást kérek

Mi, a Duna Hotel Paks munkatársai tisztában vagyunk vele, hogy egy esküvő szervezése milyen nagy kihívás és sokszor milyen teljesíthetetlen feladatként tornyosul elétek. Érezzük az esemény megrendezése kapcsán ránk nehezedő felelősség súlyát és ennek ismeretében jelentjük ki bátran, hogy készen állunk mindenben segíteni Nektek, hogy egy valóban felejthetetlen nap jelentse közös életetek kezdetét.

Amennyiben érdekelnek az esküvővel kapcsolatos lehetőségek vagy szeretnél ajánlatot kérni, akkor lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeinken vagy kérj visszahívást az alábbi űrlap segítségével: