Családi események

Ünnepelje nálunk a meghatározó pillanatokat!

A családi ünnepek életünk legmeghatározóbb és legmeghittebb pillanatai közé tartoznak.  Egy család életében számtalan kiemelt esemény van, legyen szó születésnapról, keresztelőről, ballagásról, eljegyzésről, házassági évfordulóról. Miért ne élvezhetné felhőtlenül Ön és kedves Családja ezen együtt töltött pillanatokat?

Szállodánk egyénre és rendezvényre szabott igény alapján felkészült csapattal várja vendégeit és biztosítja a zavartalan ünneplést. Egy családi, baráti összejövetel, egy kerek évforduló remek alkalmat ad a találkozásokra, a mélyebb beszélgetésekre az egész év során. Mi, a Duna Hotel munkatársai örömmel biztosítunk helyszínt a különleges pillanatoknak és mindent megteszünk, hogy ezen alkalmakkor zökkenőmentesen, megfelelő háttérrel és méltó környezetben élvezhessék az adott rendezvény lebonyolítását!

Igényre szabott, rugalmas megoldások

Szállodánk természetes fénnyel megvilágított, hangulatos, légkondicionált nagyterme 180 fős befogadóképességével és a kapcsolódó kiszolgálóhelységeivel remek helyszínül szolgál akár nagyobb létszámú családi rendezvények számára is, de mobilfalainak köszönhetően könnyedén elválasztható, ezáltal kisebb bensőséges események megrendezésére is alkalmas.

Szolgáltatásaink

A Duna Hotel Paks a családi rendezvények szervezésének és megrendezésének minden szakaszában vendégei rendelkezésére áll. Széles körű szolgáltatásaink lehetővé teszik ügyfeleink számára a teljes körű csomag igénybevételét illetve ezen szolgáltatásaink rugalmasan, külön külön is elérhetőek:

Tervezés, konzultáció
Mindenkivel megeshet, hogy nem marad elegendő ideje a tervezésre vagy egyszerűen csak tanácstalanul áll a szervezés előtt. Mivel mi is szívből lelkesedünk a családi eseményekért így szakértőink elkötelezetten segítenek a rendezvény minden mozzanatának megtervezésében, bemutatják a hotelben rejlő lehetőségeket, az érkezéstől a dekoráción át a vendégek esetleges elszállásolásáig.

Vendéglátás
Tudjuk, hogy a felszolgált ételek és italok egy rendezvény láthatatlan, ámde kifejezetten fontos elemei. Igény esetén ebben is segítségére tudunk lenni és levesszük ezen terhet a “Házigazda” válláról. Nálunk minden rendelkezésre áll, hogy az esemény kiválóan vizsgázzon még a legigényesebb vendégek szemében is.

Szeretné a családi összejövetelre Ön biztosítani a házias ízeket? Természetesen ebben is tudunk alkalmazkodni! Családi rendezvénycsomagunk szállodai catering szolgáltatás nélkül is igénybe vehető.

Tekintse meg rendelkezésre álló helyszíneinket:

Szállás
Egy családi, baráti vacsora esetén előnyt jelent a szállás közelsége. Hotelunk nemrég felújított, csendes, kényelmes szobái kitűnő alváslehetőséget biztosítanak az összejövetelről távozó vagy a mulatságot az utolsó percig élvező meghívottak számára is.

Technika
Egy igazi családi, baráti esemény sem telhet el a közös emlékek felidézése és a virtuális fotóalbumok fellapozása nélkül. Ehhez szállodánk megfelelő technikai hátteret biztosít projektor és vászon formájában, hogy a nagyobb családi, baráti kör számára is jól látható legyen minden közös pillanat. Igény esetén hangosítást, zenei aláfestés is bérelhető, valamint saját technika is használható.

Nálunk rendezné Szerettei fontos eseményeit?

Amennyiben érdekelnek a privát rendezvényekkel kapcsolatos lehetőségek vagy szeretnél ajánlatot kérni, akkor lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeinken vagy kérj visszahívást az alábbi űrlap segítségével: