Partnereink

Kiemelt partnereinkkel együttműködésben teszünk az Ön teljes körű kikapcsolódásáért!

Paksi Gyógyászati Központ, Gyógyfürdő
A Pakson található sós, kloridos gyógyvíz hatása nagyon sokoldalú; gyulladás csökkentő, hámoldó, görcsoldó, javítja a keringést és az anyagcserét, gátolja a baktériumok szaporodását, valamit hosszú ideig aktivizálja az immunrendszert. Különböző mozgásszervi betegségekre, reumatikus panaszokra, nőgyógyászati és urológiai gyulladások és bőrbetegségek kezelésére is kiválóan alkalmas.

Gyógyfürdő

A fürdőben aromaolajos, relaxáló és fájdalom csillapító masszázs kezelésekkel várják az orvosi kezelést nem igénylő, mozgásszervi problémás vendégeket.

Paksi Ürgemezei Strand
A strand 43.200 m2 területén úszó- és élménymedence csúszdával, pancsoló-medence, gyermekjátszótér, homokos sportpályák, büfék, szabad külső élőfüves pihenőterület és ingyen wifi áll a vendégek rendelkezésére. Az úszómedence 26-28 Celsius fokos, az élménymedence 28-30 Celsius, a pancsoló medence pedig 30-32 fokos.

Ürgemezei strand

Szolgáltatások:

  • ingyen Wifi
  • úszó- élmény- és pancsoló-medence,
  • csúszda,
  • homokos sportpályák (foci, röplabda, lábtenisz), büfé, árnyas, élőfüves pihenőterület,
  • Európai Uniós előírásoknak mindenben megfelelő játszótér,
  • napfénytető vászon a kicsik védelmére a pancsoló felett.

Cseresznyés Pajta
A Délmezőföld természetvédelmi területének szélén, gyönyörű erdő közepén található a Cseresznyés Pajta Rendezvényközpont. A természet tapintható közelsége, az erdő adta nyugalom, a madarak csicsergése teszik igazán romantikus hellyé a Cseresznyés Pajtát. Ebben az igazán idilli környezetben várjuk mindazokat, akik a nyugodt, csendes, természet közeli élményt keresik, családias környezetben, barátságos hangulatban.

Cseresznyés Pajta